Sunday, December 5, 2010

~salam maal hijrah diucapkan kepada semua...~


6 comments:

  1. abu, salam maal hijrah !

    aku tag ko bu !

    ReplyDelete
  2. Salam Maal Hijrah Cikgu Abbam! :)

    ReplyDelete
  3. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
    MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    Bentangkan ku permaidani
    Dari baldu berwarna putih
    Moga tak ku terasakan
    Cubaan yang ku galas ini
    Kepada Mu titianku
    Hijrahkanlah diri ini
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete
  4. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
    MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Thanks ziarah yerrrrr aku juga terpandang 125Z tu macam macam gaya bila tengok gambar motor kat bawah tu)... tang motor biru ko tu mmg muvelus.... Motor ko ke tuuuuu....

    Insya Allah selalu lah ziarah blog saya coz banyak maklumat tentang 125Z atau apa aje.... boleh cari kat blog aku yee

    ReplyDelete